Startataanpa tämä blogi nyt sitten. Saa nähdä minkälaiseks alkaa muotoutua, toivottavasti innostusta riittää lisäillä juttuja.

Eilen oli tosiaan isänpäivä ja leivoin toki kakun, oikein täytekakun, kun sattui vielä äitin synttärit samalla päivälle. Olen näitten leipomusten kanssa vielä aloittelija, joten ohjeet on yleensäkin poimittu sellaisenaan netistä tai kirjoista. Tämänkertaset ohjeet ovat peräisin Kinuskikissalta.

Pohjana siis vaalea kääretorttupohja. Täytteenä on ihanaa suklaatäytettä ja Lemon Curdia, joka teki kyllä tehtävänsä ja käänsi makeutta raikkaampaan suuntaan. Taas kerran tuumailin, että pitäisi koittaa itse tehdä kyseistä herkkua, mutta valmista tavaraa purkista siis tällä kertaa. Päällä suklaakuorrute ja kaakaojauheella terästettyä kermavaahtoa. Pursotuksien kanssa olen vielä aivan surkea mutta harjoitus tekee toivottavasti mestarin minustakin :) Tekstin ja koukerot spritsasin jähmettymään etukäteen, en uskaltanut suoraan kakun pintaan lähteä tekemään. Suklaasydämet ovat valmiina ostettuja.

1257760042_img-d41d8cd98f00b204e9800998e