Löysin sattumalta ihanan suklaisen kirjan. Kirja on englantilainen ja kirjoittaja Jennifer Donovan, alkuperäiseltä nimeltään The Big Book of Chocolate, suomennettu nimi Suklaa, 365 vastustamatonta makuelämystä. Kirjassa on jonkin verran tietoa suklaasta sekä sen käsittelystä, mutta pääasiassa ovat reseptit: kakkuja, keksejä, vanukkaita, kääretorttuja, makeisia, kastikkeita, muffinsseja ja juomia, kaikki ihanan suklaisia! Eivätkä todellakaan laihduttajan ratkaisuja, resepteissä ohjeistetaan käyttämään mahdollisimman rasvaista kermaa ja tuorejuustoa. Kirjan alusta löytyy muutamia perusohjeita, mm. tuulihattutaikina, murotaikinapohja ja karamellikastike, joita tarvitaan useissa resepteissä.

Kirjassa on jonkin verran painovirhepaholaisia ja jo ensimmäisen ohjeen kokeilussa piti hieman tulkita. Tarkoitus on kokeilla kirjan reseptejä läpi ja tutkia, millaisia tuotoksia ohjeilla syntyy, mitä kannattaa tehdä toistekin ja miten reseptejä voisi muokata ja aineksia vaihtaa mm. kevyempiin.
1259577271_img-d41d8cd98f00b204e9800998e